Cautare

13427 de rezultate pentru "accident rutier in 25 03 2010 in bucuresti" (4.28 secunde)
Specialistii de la UTI TRAFFIC MANAGEMENT SA, care vor realiza sistemul integrat de management al traficului pe Rocada Craiovei, au considerat necesar sa limpezeasca lucrurile in cazul semafoarelor din giratoriul de pe Rocada, de la Consul, probabil, dupa parerea lor, eronat intelese de opinia publica din materialul "Surclasam Caracalul:
La Razoare se va construi si o gara subterana, pe langa pasaj rutier si metrou Nodul Intermodal Razoare, un proiect de 150 de milioane de euro, ar urma sa rezolve problema traficului dintre Vestul Capitalei spre Centru.
La data de 23 august 2010, in jurul orei 18.30, B. PETRICA de 24 de ani din Bucuresti, a condus un motociclu marca Yamaha, pe Soseaua Viilor dinspre Str. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe R.
La data de 4 octombrie 2010, in jurul orei 18.00, P. CLAUDIU de 35 de ani din Bucuresti, avand permisul de conducere retinut, a condus o motocicleta marca Kawasaki, pe str.Tufanica dispre str.Nicolae Rosu catre sos.Industriilor.
La data de 29 octombrie 2010, in jurul orei 20.55, C. MARICEL de 52 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia pe sos. ... Cand a ajuns la trecerea de pietoni instalata in zona Cimitirului Armenesc, a surprins si accidentat grav pe P.
La data de 6 noiembrie 2010, in jurul orei 09.30, P. Nicolae de 28 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia pe Calea Dudesti dinspre sos.
La data de 08 noiembrie 2010, in jurul orei 12:40, U. Nicolae de 19 ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Carol I, situatie in care a surprins si accidentat grav pe B.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 13:25, C. FLORENTINA de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat, pe str.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 06:35, O. PAUL de 41 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Calea Ferentari dinspre bd.
La data de 20 decembrie 2010, in jurul orei 18:43, C. BOGDAN de 30 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Honda, pe str.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 11:30, D. IOAN de 50 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Corsa, pe Str. ... NUTA de 57 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii regulamentar pe marcajul trecere pentru pietoni.
La data de 02 septembrie 2010, in jurul orei 09.30, C. Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. ... Radaseni, nu a acordat prioritate vehiculelor care circulau din partea dreapta intrand in coliziune cu o bicicleta, condusa de C.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 10:20, L. CONSTANTIN de 47 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe str.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 06:40, V. ALEXANDRU de 41 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Citroen, pe bd.
CFR inca analizeaza daca sa ofere internet gratuit pentru calatori Accesarea gratuita a internetului wireless prin hotspot-uri WiFi este un fenomen care ia amploare in tara: de la cafenele si locuri publice la metrou si in autocare.
Principalul partid de opozitie din Romania, PSD, cere in mod public demisia ministrului Transporturilor, Constructiilor si Turismului. ... Mai mult chiar, Puscas sustine ca la sfarsitul lunii martie l-a interpelat pe ministrul Transporturilor in aceasta privinta.
La data de 02 decembrie 2010, ofiteri din cadrul Politiei Sector 4 - Serviciul de Investigare a Fraudelor, impreuna cu agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 26 Politie si inspectori din cadrul Autoritatii Rutiere Romane - Bucuresti au actionat pe raza de competenta in zona Sos.
Abia in vara lui 2010 vom putea ajunge pe litoralul romanesc pe autostrada, de la Bucuresti la Constanta. ... Tronsonul va avea aproximativ 52 de kilometri si va fi impartit in doua sectoare, unul intre Cernavoda si Medgidia (19 km), iar celalalt intre Medgidia si Constanta (circa 32 km).
Astfel, invitat de Iliescu sa ia cuvantul in calitate de "tovaras”, Nastase a tinut sa-i sugereze colegului mai varstnic ca timpul sau a cam trecut: ... Dupa replicile de deschidere, Adrian Nastase s-a ocupat prioritar de actuala putere, aruncand in carca acesteia toate relele si nereusitele.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. Tragedia s-a petrecut in localitatea Abrud din judetul Alba.
google-analytics.com